OM Ceraco

Ceraco koncernen

Ceraco er en familieejet ejendoms- og udviklingskoncern med hovedsæde på Nordvestvej 31 i Aalborg. Koncernen har en lang historie med stor erfaring inden for udvikling, investering og administration af erhvervs- og bolig ejendomme.

Ceraco investerer i grunde og bygninger med udviklingspotentiale. Ceraco udvikler grunde og ejendomme, som efterfølgende skal indgå i koncernens egen ejendomsportefølje.

Ceraco vægter troværdighed, kvalitet og etik højt. Ceraco stiller realistiske og kvalitetsmæssigt høje krav til koncernen selv, såvel som til samarbejdspartnere. Herved skaber og vedligeholder Ceraco ejendomme af høj kvalitet.

Ceraco koncernen har som ejendoms- og udviklingskoncern fokus på investeringer i Danmark, primært i Aalborg og København. 

Ceraco har desuden en ejendomsportefølge i Warszawa i Polen, som drives af den danske koncerns datterselskab Ceraco Polska i Warszawa. Ceraco Polska, har som moderselskabet fokus på integritet, tilfredse lejere og kvalitet.

Ceracos ejendommene bygges i høj kvalitet, med løbende vedligeholdelse efterfølgende således, at ejendommene altid fremstår i bedst mulige stand.

Polske ejendomme

Ceraco ejer flere udlejningsejendomme med top beliggenheder i Warszawa, Polen. Disse udlejes til kontorer, butikker, restauranter og hotellejligheder.