Ejlers Gård
BOOK FREMVISNING
LEJEBOLIGMÆGLEREN.DK
33 33 03 33

Ejlers Gård henvender sig til alle, der ønsker at bo centralt – både studerende, unge par, den lille familie samt ældre par, der eventuelt har solgt hus.

Boliger på 43-73 m²
Grønt gårdmiljø
Tæt på offentlig transport
Elevator
Altan, terrasse eller fransk altan
Centralt midtby
Mulighed for at leje parkering
Tæt på Plusbus
Tæt på universitet
Altan, terrasse eller fransk altan

Central beliggenhed

Ejlers Gård har en yderst central beliggenhed på Badehusvej og Svendsgade i Aalborg. Her kommer du til at bo tæt på byens mange muligheder med dagligvareforretninger, offentlig transport og flere restauranter og caféer samt skøn natur.

Den centrale beliggenhed er perfekt til flere forskellige lejere. Til de studerende er beliggenheden optimal, både fordi byen er kort afstand fra hoveddøren, og der er rig mulighed for at komme rundt til de forskellige uddannelsesinstitutioner med for eksempel den kommende plusbus.

De 3 værelses lejligheder kan både være til unge studerende, der gerne vil dele en lejlighed og spare lidt på pengene. Men de er også perfekte til den lille familie, der gerne vil bo centralt i byen med alle dens muligheder. De 2 værelses og 3 værelses lejligheder henvender sig også til ældre, der gerne vil bo i byen og have alverdens muligheder inden for rækkevidde.

Ejendommen byder på en smukt, grønt gårdrum i midten mellem bygningerne. Her er der plads til dejlig afslapning i det gode vejr. Nyd det åbne rum sammen med naboer, familie og venner. Det grønne gårdrum er placeret imellem de to bygninger, som udgør Ejlers Gård – dermed er udearealerne stadig dejligt åbne, samtidig med de er afskærmet fra vejen og byens mange indtryk.

Moderne lejemål

Lejlighederne er indrettet så man får fuld gavn af alle m2. Der er fuld størrelse køkkener fra HTH – her er køkkenet i mokkafarve med flotte hvide bordplader i kompaktlaminat. Det stilrene udtryk videreføres på badeværelserne med lyse klinker og hvidt vaskeskab.

De moderne lejligheder er alle installeret med alle hvidevarer, som kommer fra Blomberg. Her er der både vaskemaskine og tørretumbler samt opvaskemaskine, ovn, induktionskogeplade og køle/fryseskab.

I lejlighederne er der lyse gulve med gulvvarme og store vinduer til gulv, som giver et fantastisk lysindfald. Med en bolig i Ejlers Gård kommer du til at bo i en moderne lejlighed, hvor der er alt i hårde hvidevarer. Der er skønne udearealer, og mulighed for et skønt og mangfoldigt naboskab.

Ejendommen har elevator i alle bygninger på nær det lave gårdhus. Derudover er der mulighed for at leje en p-plads i parkeringskælderen under ejendommen. Lejlighederne har enten altan, fransk altan eller terrasse – alle sammen med udkig til enten det grønne gårdrum eller udsigt til byen omkring ejendommen.

Er du interesseret i at vide mere om vores ledige lejeboliger?

Er du interesseret i denne bolig?