Ingen ledige lejligheder pt.

Edvard Thomsens Vej
Mærk pulsen i Ørestaden

Edvard Thomsens Vej

Velkommen til Edvard Thomsens vej i Ørestad City. Her får du både en attraktiv beliggenhed, moderne faciliteter og god infrastruktur. Lejlighedernes design går perfekt i spænd med bygningens navn PULS. Ejendommen er placeret lige mellem byparken og Fields Shopping Mall, i en oase af liv og endeløse muligheder, hvad enten det er dagligdagens nødvendigheder eller shopping og hygge med familie og venner. 

Naturen er tæt på, både i form af cykelsti systemer gennem Amagerfælled, som trækker sig helt fra Dragør til Islandsbrygge og København centrum. Byparken er 100 meter fra din dør, og byder på lege og grill områder samt meget andet. Du har 7 minutters gang til metro og S-tog.

Boliger på 66-114 m²
2, 3 eller 4 værelser
Depotrum i alle lejligheder
Altan til alle lejligheder
Elevator i bygningen
Tæt på børneinstitutioner
Tæt på skole og universitet
Cykelparkering i gården
Tæt på lufthavn
Tæt på metro og togstation

UNIKKE BOLIGER I FLERE STØRRELSER

Puls lejeboliger samler funktionalitet, rummelighed og lækkert design på samme tid. Her finder du boliger i forskellige størrelser. Her er der både 2 værelses, 3 værelses og 4 værelses lejligheder i størrelser, der spænder fra 66 kvadratmeter helt op til 114 kvadratmeter og der er derfor plads til alle både singler, par og familier.

Lejeboligerne har alle praktiske og veldisponerede planløsninger. Med åbent køkken-alrum er der plads til hygge og dejligt samvær med venner og familie. Alle materialer i lejeboligerne er i høj kvalitet, god funktionalitet og lyst flot design.

Lejlighederne er generelt orienterede mod en optimal solorientering, der sammen med de store vinduespartier giver oplevelsen af lyse og imødekommende boliger.

Alle lejligheder i Puls ejendommen har altaner, hvor sommerens varme solstråler kan nydes. Lejeboligerne har indbyggede depotrum og har den fordel, at det i modsætning til et kælderrum er lige ved hånden.

Flere af lejlighederne har en smuk udsigt over Amager Fælled, mens enkelte af dem har privat tagterrasse.

BO CENTRALT I ØRESTADEN

Kun 10 min. fra Kgs. Nytorv, midt i Ørestaden, finder du denne centralt beliggende bolig ejendom. Der er 108 boliglejemål fordelt på ni etager og i stueetagen en lokal Irma butik samt restauranten Puls Kitchen & Bar.

Ejendommen har fået navnet ”Puls”, fordi den ligger i et miljø, der oser af liv. Med Field’s, Byparken, Amager Fælled, golfbane, vuggestuer, skoler, børnehaver, gymnasium og universitet ved siden af – og med kun 10 minutters kørsel til Kongens Nytorv og Amager Strandpark, er der stort set alt, man behøver, i nærheden.

Områdets veludviklede infrastruktur betyder, at metro, togstation og motorvejspåkørsel kun ligger få minutter fra ejendommen.  Lufthavnen er blot 10 minutters kørsel væk og kan nemt nås med toget med kun to stop fra Ørestad.

Der er rig mulighed for parkering, eftersom der på ejendommens ene side er et parkeringshus, og der på den anden side forefindes parkering i forbindelse med Fields.  

Er du interesseret i at vide mere om vores ledige lejeboliger?

Er du interesseret i denne bolig?