Erhvervspark
urban

Erhvervspark Urban

Ikonisk erhvervsejendom med top beliggenhed.

7.803 attraktive m²
100 m. til offentlig transport
1,5 km. til Aalborg Centrum
2,5 km. til tilkørsel E45
Parkeringspladser tilrådighed

Området

Erhvervspark Urban er en unik ejendom, hvor der er erhvervslejemål.

Ejendommen er beliggende på Hobrovej 42 med facade ud mod Hobrovej i Aalborg. Den centrale placering gør ejendommen særdeles attraktiv for både private og offentlige virksomheder.

Tæt på Aalborgs centrum og med gode transportmuligheder samt flotte udendørs områder er Erhvervspark Urban centralt placeret i Aalborg. Den korte afstand til motorvejen og de gode offentlige transportmuligheder bidrager også til den attraktive beliggenhed.

ejendomsbeskrivelse

Ejendommen har både kontorer og butik i de 4 bygninger. Erhvervspark Urban er opført i røde og gule mursten med et stort vinduesparti på facaden ud til Hobrovej.

I bygningerne på Hobrovej forefindes der flere erhvervslejemål, hvor både private og offentlige virksomheder kan holde til. Ejendommen giver en fantastisk mulighed for at have kontorer på en attraktiv placering.

I bygningerne er der både større og mindre kontorer. De mange stabile lejere har gode udsigter fra deres kontorer på den centrale placering i Aalborg.

Ved ejendommen forefindes der adskillige parkeringsmuligheder for lejere og besøgende. Området hvori Erhvervspark Urban er beliggende er et blandet bolig- og erhvervsområde. Her forventes det, at der vil blive udviklet de næste årrækker. Med den centrale placering på Hobrovej i Aalborg er beliggenheden i top.

Er du interesseret i at vide mere om vores erhvervslejemål?

Bygning A

Den forreste bygning, bygning A, med facade ud til Hobrovej. Bygningen er opført i røde og gule mursten, og facaden brydes af et større glasparti.
Kontorerne er primært indrettet som mindre kontorlokaler med flere møderum pr. etage.
Der er adgang til alle etager via enten trappe eller elevator.

Bygning B

Bygning B ligger med en bred facade ud mod Hobrovej, hvilket sikrer butikken god synlighed.

Butikken er indrettet med et stort åbent salgslokale. Foran bygningen er der p-pladser til kundeparkering.

Bygning C

Bygning C er fordelt på 4 etager. Kontorerne i bygning C har en god udsigt, og særligt fra 3. sals store vinduespartier kan man se hele vejen ud til Eternitten. Der er adgang til alle etager via enten trappe eller elevator.

Bygning D

Den bygning D anvendes til kontor og fordeler sig på 4 etager, mens der er etableret kælderrum under den sydlige del af bygningen. Bygningen er opført i gule og røde mursten og har beholdt de karakteristiske grønne vinduer. Der er adgang til alle etager via enten trappe eller elevator.