Aalborg City Syd
- En by med liv

Aalborg City Syd

I Aalborg City Syd har vi allerede erhvervslejemål ved Shoppen. Lige herved ligger der 2 grunde, som er oplagte til erhvervsbebyggelse.

Erhverv i Aalborg
City Syd

Grundene i Aalborg City Syd er henholdsvis 20.377 m2 og 1.350 m2. Grundene, der er beliggende på Vandmanden, har en fantastisk beliggenhed i det store handelsområde med et væld af forskellige muligheder. Der er kommer til at være gode muligheder for flere lejere her på grundene. 

I City Syd er der flere forskellige slags erhverv. Her finder du alt fra dagligvareforretninger og specialbutikker til biograf og flere restauranter. Når du tager til City Syd har du alverdens muligheder lige for hånden.

God beliggenhed med flere muligheder

Den gode beliggenhed er attraktiv for flere. Der er flere forskellige slags butikker både i Storcenteret og i Shoppen, så der er flere muligheder, når der tages til City Syd.

Aalborg City Syd er også godt placeret i forhold til infrastruktur. Kort afstand fra Hobrovej kan de mange muligheder tilgås. Den offentlige transport til bydelen er også optimal, og de mange forskellige muligheder i området tiltrækker flere forskellige folk – alt lige fra børnefamilien til unge og ældre.

Er du interesseret i at vide mere om vores ledige lejeboliger?

Er du interesseret i denne bolig?