Universitetsparken
- Gigantiumkvarteret

Gigantiumkvarteret

I Aalborg Øst tæt ved Gigantium, Universitetet og Supersygehuset planlægger vi at bygge ejendomme med lejeboliger i. Bebyggelsen vil komme til at hedde Universitetsparken – grundet den optimale placering i forhold til Aalborg Universitet, som befinder sig kort afstand fra det, der kommer til at være Universitetsparken.

Boliger i Gigantiumkvarteret, Aalborg Øst

I Gigantium Kvarteret i Aalborg Øst er vi i fuld gang med at udvikle ejendomme med udlejningsboliger. Til start vil der blive bygget kollegieboliger, som kan huse mange af de studerende, der skal studere på Universitetet kort afstand fra adressen.

Ved at trykke på QR-koderne nedenfor kan de foreløbige 3D-tegninger af bygningen ses. Ejendommen byder på flere ting. Der er blandt andet tænkt fællesrum ind samt tagterrasse og parkering til både bil, delebil og cykel.

   

Attraktiv beliggenhed Tæt på uddannelse

Universitetsparkens beliggenhed er selvsagt attraktiv for de studerende. Her er der kort afstand til både Universitetet og til Lærerseminariet. Der er også kort afstand til Supersygehuset. Der kommer til at være gode boligmuligheder for alle studerende her i Universitetsparken.

Kort afstand fra bebyggelsen er der også rig mulighed for at komme med offentlig transport ind til Centrum eller videre rundt i landet. Plusbussen kommer til at køre direkte ind til byen ligesom der er tænkt delebiler ind i projektet.

Er du interesseret i at vide mere om vores ledige lejeboliger?

Er du interesseret i denne bolig?